MÅNDAG
- Pasta carbonara BACON grädde vitlök svartpeppar ruccola & riven hårdost
- SEJFILÉ med krämig svamprisotto ärtskott samt basilikaolja
- Krämig SVAMPRISOTTO med bakad morot toppad med ärtskott & basilikaolja
TISDAG
- VILTSKAVSGRYTA i gräddig enbärssås gelé & potatispuré
- Fransk BOUILLABAISSE med tomat saffran fänkål räkor & rouille
- BOUILLABAISSE med tomat saffran fänkål quorn & rouille
ONSDAG
- KYCKLING ’afrikana’ currysås mango chutney jordnötter banan & kokt ris
- Tempurapanerad TORSK med pepparrotskräm picklad rödlök smörsvängd potatis
- Quornfilé med currysås mango chutney jordnötter banan & kokt ris
TORSDAG
- HJORTFÄRSBIFF med rödvinssås stekt skogssvamp & potati-palsternackspuré
- LUBBFILÉ med krämig skaldjursbulgur syrade betor & dillolja
- VEGOBIFF med krämig bulgur syrade betor & dillolja
- ÄRTSOPPA med fläsk & köttkorv, pannkakor med sylt & grädde
FREDAG
- Helstekt KALV med ugnsbakad tomat tryffelbearnaise & klyftpotatis
- FISKFÄRSBIFF med brynt smör ärtor citron & dillkokt potatis
- RÖDBETSBIFFAR med ugnsbakad tomat tryffelbearnaise & klyftpotatis