MÅNDAG:
KYCKLING ’africana med mango chutney jordnötter banan samt kokt ris
Pancostekt VITLING med ostgratinerad broccoli, dillmixad musselsås kokt potatis
TISDAG:
Raggmunk & stekt FLÄSK med rårörda lingon, råkost på äpple & vitkål
SEJFILÉ med krämig risotto, tryffelmarinerade sojabönor samt balsamreduktion
ONSDAG:
Gräddstuvad PYTTIPANNA med skånsk senap, rödbetor saltgurka & äggula
Pasta linguini med chili-vitlöksfrästa räkor parmesan & färsk basilika
TORSDAG:
FLÄSKSCHNITZEL smörslungade ärtor ansjovissmör skysås & persiljestekt potatis
Havets WALLENBERGARE med lingon brynt smör och potatispuré
ÄRTSOPPA timjan mejram senap korv & fläskbog pannkakor sylt & grädde
FREDAG:
LG´s Pulled PORK Burger karamelliserad lök smokey mayo & klyftpotatis
Skaldjursgryta tärnad fisk räkor blåmusslor saffransbrässerade rotfrukter & aioli