Måndag:
KYCKLING thai med röd curry & kokosmjölk, sesamstekta grönsaker & basmatiris
Dillmarinerad SEJFILÉ med potatis-rotfruktspytt citron-dijonsenapssås
Tisdag:
RAGGMUNK med stekt rimmat FLÄSK, lingon samt äpple-vitkålssallad
Stekt panerad STRÖMMING med curryremoulade, citron & smörslungad potatis
Onsdag:
Stekt piccata Milanese på FLÄSKYTTERFILÉ med tomatsås och ris
Örtmarinerad LAX med råstekt broccoli, krämig risotto samt rostad paprikasås
Torsdag:
PANNBIFF med stekt lök, timjanrostad potatis samt grönpepparsky
Eller: ÄRTSOPPA rimmad bog och fläskkorv timjan mejram senap samt pannkakor sylt & grädde
FISKGRYTA med räkor, vinbrässerad fänkål & brödkrutonger samt dillaioli
Fredag:
Lågtempad FLÄSKKARRÉ, örtbakad tomat bearnaisesås samt parmesanpotatis
FISKFÄRSBIFF m blomkålspuré, rimmad gurka & rödlök vitvinssås och kokt potatis